top of page
Päivi Kemell
MS-kokemusasiantuntija,
diakoniatyöntekijä

"Olen Päivi Kemell, ruuhkavuosien keskellä elämäänsä elelevä vaasalaisnainen. Olen sairastanut MS-tautia oman kroppani ja elämäni tuntien jo vuosikaudet, mutta virallisen diagnoosin sairaudelle sain tammikuussa 2018. Olen yksinhuoltajaäiti kahdelle reippaalle miehenalulle, joista toinen syntyi 2008, toinen 2016. Leipätyötäni teen kirkon diakoniatyöntekijänä.

 

Teksteissäni käsittelen avoimen rohkeasti arkeani ja tunteitani MS-taudin kanssa. Tervetuloa mukaan!”

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!

Paivi_Kemell_edited.jpg
Päivi
Jan Holmberg
sairaanhoitaja, kirjailija, kouluttaja, bloggaaja

”Olen sairaanhoitaja (YAMK), tietokirjailija, kouluttaja ja bloggaaja Jan Holmberg. Blogipostaukseni käsittelevät mielenterveyttä, arjessa jaksamista ja mielenkiintoisia ajankohtaisia asioita. Bloggaajana olen maailmanvalloittajatyyppiä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin tai vaikeaksi koettuihin asioihin. Kirjoitan kerran kuukaudessa tekstin, joka syntyy pienestä asiasta ja päätyy usein elämää syleileväksi blogipostaukseksi. Pyrin hurmaamaan lukijan kirjailijan tinkimättömyydellä, psykiatrisen sairaanhoitajan avarakatseisuudella ja kouluttajan innolla. Lue postauksiani ja päätä itse ihastuttavatko vai vihastuttavatko ne sinua.”

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!

Jan
Heidi Joutsiniemi
psykologi, terapeutti, äiti

”Olen Heidi Joutsiniemi, psykologi, kognitiivis-integratiivinen lyhytterapeutti, ja ennen kaikkea kahden murrosikäisen lapsen äiti. Toimin tällä hetkellä ammatinharjoittajana sekä aikuisten että lapsiperheiden kuntoutuksessa. Kirjoituksissani kuljettelen teitä mukana kuntoutuspsykologin arjessa, ja pyrin teemallisesti lähestymään muun muassa MS-sairauteen sopeutumista, henkistä hyvinvointia sekä perhettä ja parisuhdetta. Pyrin kirjoituksillani tavoittelemaan arjessa läsnäolon voimaa, yhdessä iloitsemista, ihmettelyä ja toivon kipinää. Toivottavasti kirjoitukseni herättävät ajatuksia ja tuovat voimaa. Lähdetään yhdessä rakentamaan jokaisesta päivästä elettävän arvoista. ” 

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!

Heidi
bottom of page