Heidi Aaltonen
sairaanhoitaja, urologisen hoitotyön asiantuntija

"Olen Heidi Aaltonen, sairaanhoitaja (YAMK) ja työskentelen osastonhoitajana Turussa. Olen tehnyt pitkän uran urologisena hoitajana. Intohimonani on kehittää ja kehittyä: laadukas hoitotyö ja siihen pyrkiminen on lähellä sydäntäni. Suhtaudun elämään optimistisesti ja pohjimmiltani olen rationaalinen järki-ihminen. Uskon, että elämä kantaa! Kirjoitan blogiin MS-taudin näkymättömistä oireista ja ajankohtaisista aiheista. Ota rohkeasti yhteyttä!"

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!

Heidi-2.jpg
 
Jan Holmberg
sairaanhoitaja, kirjailija, kouluttaja, bloggaaja

”Olen sairaanhoitaja (YAMK), tietokirjailija, kouluttaja ja bloggaaja Jan Holmberg. Blogipostaukseni käsittelevät mielenterveyttä, arjessa jaksamista ja mielenkiintoisia ajankohtaisia asioita. Bloggaajana olen maailmanvalloittajatyyppiä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin tai vaikeaksi koettuihin asioihin. Kirjoitan kerran kuukaudessa tekstin, joka syntyy pienestä asiasta ja päätyy usein elämää syleileväksi blogipostaukseksi. Pyrin hurmaamaan lukijan kirjailijan tinkimättömyydellä, psykiatrisen sairaanhoitajan avarakatseisuudella ja kouluttajan innolla. Lue postauksiani ja päätä itse ihastuttavatko vai vihastuttavatko ne sinua.”

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!

 
Heidi Joutsiniemi
psykologi, terapeutti, äiti

”Olen Heidi Joutsiniemi, psykologi, kognitiivis-integratiivinen lyhytterapeutti, ja ennen kaikkea kahden murrosikäisen lapsen äiti. Toimin tällä hetkellä ammatinharjoittajana sekä aikuisten että lapsiperheiden kuntoutuksessa. Kirjoituksissani kuljettelen teitä mukana kuntoutuspsykologin arjessa, ja pyrin teemallisesti lähestymään muun muassa MS-sairauteen sopeutumista, henkistä hyvinvointia sekä perhettä ja parisuhdetta. Pyrin kirjoituksillani tavoittelemaan arjessa läsnäolon voimaa, yhdessä iloitsemista, ihmettelyä ja toivon kipinää. Toivottavasti kirjoitukseni herättävät ajatuksia ja tuovat voimaa. Lähdetään yhdessä rakentamaan jokaisesta päivästä elettävän arvoista. ” 

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti!