top of page
  • Minna

I wrote a song


I wrote a song -teksti ja -videokuvake ilmestyivät Facebookin uutisvirtaan eräänä kesäisenä aamuna. Laulun takana on pian aikuisuuteen harppaava sukulaistyttö Ilon. Juuri vaihto-oppilasvuodestaan palautuneena, tunteikkaana, mielessään suuria muistoja. Kuuntelen laulua, sen sanoja, sanomaa. Katselen upeaa nuorta istumassa vanhan omakotitalon parvekkeella: niin täynnä elämää, muistoja ja iloa. Luovuutta. Rohkeutta. Mistä nämä tätä ammentavat, ajattelen.

Kuuntelen laulua monta kertaa. Jokaisella kerralla löydän siitä uusia merkityksiä. Ja kun luen lauluntekijän sanoman Youtube-kanavan seuraajille, voin vain olla tyytyväinen. Ilon kirjoittaa: "Tuntuu, että tämä on kappale, jonka jokainen saa tulkita omalla tavallaan..." Minulle laulu kertoo ajankulusta, vuodenajoista, vaihtuvuudesta. Onko mikään pysyvää? Päätän (jälleen) elää hetkessä. Samalla odotan lauluntekijältä uusia kappaleita. Suoraan tästä elämästä.

Minna

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page